fbpx

KILIMANJARO 2021

Een prachtig avontuur die je nooit zal vergeten

Staat de Mount Kilimajaro 5.895 mtr. in Tanzania (Afrika) ook op jouw bucketlist? Dan is dit je kans om het te doen, Samen met noSun Groepreizen organiseren we dit avontuur die je uit je comfortzone haalt en waardevolle lessen zal leren over het lichaam en wilskracht. Voor Zeger is dit de derde keer dat hij deze berg op gaat en kan jou voorbereiden op alles wat er komen gaat en nodig is.

Mount Kilimanjaro werd door avonturier en schrijver Ernest Hemingway omschreven als “uitgestrekt als de wereld, groot, hoog en ongelooflijk wit in de zon”. De besneeuwde top van dit bergmassief steekt 5.895 meter boven zijn omgeving uit en is van honderden kilometers afstand te zien.

Het bedwingen van de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika, is een zeer indrukwekkende ervaring! De voettocht brengt je in contact met een enorme variëteit aan landschappen en klimaatzones. Het avontuur begint in het tropisch bergbos aan de voet van de berg en voert vervolgens door een nevelwoud, geurig hoogveenlandschap en alpen toendra om uiteindelijk de besneeuwde top van deze oude vulkaan te bereiken.

Wij gaan op (DATUM VOLGT) met een groep gemotiveerde mensen dit avontuur verwezenlijken en daarna heerlijk genieten van  super de luxe resort en een te gekke safari in één van de mooiste national parks in Afrika!

Kortom, dit wordt een ervaring die je nooit meer zult vergeten!

“De twee laatste nachten verblijven we in de Sopa Lodge**** in de Ngorongoro krater op basis van volpension.