fbpx

PERSONAL EN DUO TRAINING

TO GET SOMETHING YOU NEVER HAD, YOU HAVE TO DO SOMETHING YOU NEVER DID

Personal en duo training

De meest effectieve aanpak is de persoonlijke aanpak. Met onze personal training maken wij samen met jou een plan dat aansluit op jouw; doel, niveau en agenda. We kijken goed waar je op dat moment staat en waar je naartoe wil

Met een combinatie van trainingsbegeleiding, voedingsadvies en mental coaching helpen jou om de honger naar zelfoptimalisatie te ontketenen. Ons streven is je in de optimale balans brengen en elke week een beetje beter te maken. De kosten voor Personal training zijn per training € 65,-. Met iemand samen trainen? Dan hanteren hier ons 1-op-1 tarief voor die je dan met je vriend, vriendin of collega kunt delen. Je betaald per persoon dus de helft. Hieronder vind je onze Personal Training programma’s:

Personal Body Transformation

Een intensief maar uitermate fijn trainingsprogramma met als doel jouw lichaam slanker en meer atletisch te maken. We hebben een programma specifiek voor het vrouwenlichaam en een programma specifiek gericht op het mannenlichaam.  Deze training is zo specifiek dat dit niet mogelijk is als DUO-training*. Per training, € 65,-. 

Fighting Fit

Als de term “Unleash your inner warrior!” je aanspreekt dan is deze training de perfecte match voor jou. 1-op-1 leer je de fijne kneepjes van het boksen en kick-thaiboksen. Deze trainingen zijn erg dynamisch en uitermate goed voor weerbaarheid. Ook wordt er in deze trainingsvorm aandacht besteed aan het bouwen van een meer atletisch lichaam en vetverbranding. (Ook als DUO-training mogelijk) Per training, € 65,- . Bij een DUO-training betaal je ieder € 32,50 per training.

LEAN

Lichte gewichten, snelheid, variatie en lekker zweten. LEAN is de aanpak waar het doel is de verbranding te optimaliseren. Deze training is vooral zeer populair bij de dames om een slanker en soepel lichaam op te bouwen. (Ook als DUO-training mogelijk) Per training, € 65,- . Bij een DUO-training betaal je ieder € 32,50 per training.

* DUO-training is training met iemand samen doen (1-op-2). We hanteren hier ons 1-op-1 tarief voor die je dan met je vriend, vriendin of collega kunt delen. Je betaald per persoon dus de helft. Het tarief verandert niet als je een keer alleen traint. Dit blijft dan gewoon de €65,- per sessie.

“personal training voor 2  personen is ook mogelijk. Je betaald per persoon dan ieder de helft van € 65,- “

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Meld je aan voor een intakegesprek. We kijken dan gezamenlijk naar de vlakken waar aan je wilt werken en maken een speciaal programma voor jou op maat.

BIJ ONS KRIJG JE