fbpx

ONZE FILOSOFIE

THE DISTANCE BETWEEN YOUR DREAMS AND REALITY IS CALLED ACTION

De kernwaarden van onze trainingen

Onder een fit en weerbaar lichaam verstaan wij dat je de fysieke kracht bezit zoals de natuur dat met ons bedoeld heeft. Je moet kunnen rennen, klimmen, kruipen, vechten en ontspannen wanneer dat nodig is!

Wij trainen je om deze “oerskills” eigen te maken en daarnaast een leuke tijd te beleven met gemotiveerde mensen om je heen.

Dit doen we in de vorm van de zogeheten 1-op-1 personal training of training in kleine groepjes. De trainingen bevatten krachttraining, vechtsporttechnieken en High Intensity Training (HIT) afgestemd op jouw trainingsdoel.

Alle trainingstrajecten ondersteunen we met een bijpassend voedingspatroon waarnaast we je periodiek meten en wegen. Dit samen levert mooie resultaten en tevreden klanten op.

Een fit, gezond en weerbaar lichaam

staat bij ons centraal!

Voeding, ademhaling, mindset en gerichte training zijn DE cruciale elementen als het gaat om een gezond, sterk en vitaal lichaam. Wanneer je deze elementen in goede balans krijgt zal je lichaam fit en weerbaar voelen.

Naast de vaste trainingen biedt UNLEASH by Zeger ook begeleiding in een juist voedingspatroon. Daarnaast verzorgen wij workshops of challenges voor een mentale en lichamelijke uitdaging.

Bekijk onze Trainingen

Small Group Training

De small groups hebben verschillende thema’s om je zeer allround te leren sporten. Dit resulteert in mooie resultaten en een gezellige sfeer!

Personal Training

Heb jij een sportdoel waar je optimaal in begeleid wil worden dan is Personal Training de beste oplossing hiervoor!

Fighting Fit Training

Een gecombineerd conditioning programma voor het hele lichaam van verschillende sportdisciplines waar de nadruk op vechtsport ligt. Een prima methode om in topvorm te komen.

Business Fit Training

Dat sport en training ziekteverzuim de kop in drukt en de collegiale band binnen het bedrijfsleven verbeterd is een feit. Bekijk ons aanbod voor het bedrijfsleven.