fbpx
Speciaal voor iedereen uit Hoorn en omgeving, die in een korte tijd weer zichtbaar fit en energiek wil zijn:

GET LEAN! het programma wat je zoekt!

Ben jij toe aan direct meer energie en je lichaam ontdoen van alle rotzooi die er niet in thuishoort? Geef dan je lichaam een geweldige boost terwijl de rest van Nederland nog ligt te slapen of net wakker wordt! Locatie: De Oude Veiling 54 in Zwaag.

VAN MAANDAG 9 T/M ZONDAG 22 NOVEMBER!

GROEP 06:00 UUR!

14 DAGEN LANG ONDER INTENSIEVE BEGELEIDING

Get Lean geeft in korte tijd mooie resultaten. Tijdens dit 14-dagen durend trainingsprogramma/-kamp van speciaal afgepaste; training, voeding en rust staan we elke dag ‘s ochtends vroeg in onze studio voor je klaar met het doel:

1. Je vetmassa afbreken.
2. Je energielevel laten stijgen.
3. Je kracht laten toenemen.
4. Je lichaam ontdoen van toxische stoffen.

Kortom, dé perfecte reset voor lichaam en geest! Interesse? Wacht dan niet te lang want er is beperkt plek. 

In de vorige editie hebben we met de groep 76kg eraf getraind!!!

Quotes van mensen die GET LEAN! hebben gedaan:

– DOEN! – 
– 10kg kwijt zonder moeite en voel me heerlijk! –
– In het diepe gedoken en blij trots en vitaal boven gekomen! –
– 2 weeks for a better life – 
– I feel gooooood! –
– Power! –
– Just do it! –
– Superblij dat ik dit heb gedaan! –
– Ik barst van de energie –
– In één woord WAUW –

Dit gehele programma kost: € 295,-

Bonus voor alle deelnemers die maandag 7 september starten:
BREATH-workshop t.w.v. 47,
Je ademhaling heeft op allerlei manieren invloed op je systeem en op je leven. Wij leren je in deze workshop hoe je het maximale uit je ademhaling kan halen. In other words BREATH…

*LET OP: Dit is een exclusief programma met een beperkt aantal aanmeldingen.*

ERVARINGEN VAN EERDERE DEELNEMERS

OOK TROTS OP DEZE MOOIE REVIEW

Soms gebeuren er dingen in je leven waar je geen invloed op hebt. En het kan zijn dat je met veel, heel veel, tegenslagen te maken krijgt. Dat was bij mij de afgelopen 1,5 jaar het geval. O.a. mijn verbinding, mijn liefde, mijn inkomen, mijn gezondheid, mijn veiligheid, mijn (zelf)vertrouwen en mijn privacy zijn door allerlei voorvallen en gebeurtenissen onder zeer grote druk komen te staan. Mijn complete basis stond op losse schroeven, met alle gevolgen van dien. Er moest iets gebeuren nu!

Afgelopen mei ben ik daarom begonnen met mijn eerste Personal Training bij Zeger om mijzelf er weer boven op te krijgen. Tijdens onze kennismaking was ik geraakt door zijn sterke filosofie en zijn visie op gezondheid. Jarenlang heb ik te weinig aandacht gegeven aan mijzelf.
Deze stap is achtetaf gezien mijn grootste kado aan mijzelf!

Ik kwam op de eerste training mijzelf al tegen, hier sta je dus. Het was confronterend en fijn tegelijkertijd om op deze manier aan de slag te gaan met fysieke inspanning. En uiteindelijk heeft de belangrijkste omslag zich afgespeeld in mijn Mind.

Zou GetLean iets voor mij zijn?
Kan ik dat wel?
Ben ik niet te oud?
Zal het wel goed gaan?
Durf ik dat wel?
Waarom moet ik dat doen?
Allerlei vragen in mijn hoofd. En het proces was daarmee ingang gezet.

Maandag 24 juni om 06.00 uur in de sportschool voor de eerste Get Lean. Een hele groep met onbekenden bijeen met hetzelfde doel en ieder vanzelfsprekend met zijn of haar eigen doel voor ogen.
Mijn doel was met name de onrust in mijn hoofd, de oeverloze gedachtenstroom tot rust te manen en mijn fysieke gezondheid op orde te brengen. Gewoon weer zonder moeite de trap op en af. Hoe simpel kan het zijn.

Het programma leek op papier heel heftig en in de praktijk is het ook behoorlijk afzien. Het is in één woord Super Fantastisch!
De kracht weer terug krijgen in je lijf, stap voor stap, je grenzen opzoeken, doorgaan en niet stoppen, gecommitteerde trainers en de groep die elkaar steunt. In de 14 dagen werden de deelnemers een groep, met energie, plezier en kracht.

Voor mij heeft het veel losgemaakt en ook lastige momenten. De momenten dat ik voluit aan het boksen heb ik heel veel zaken van mijn pijnlijke ervaringen weggeslagen en los gelaten. Heel heftig en met enorm veel voldoening en uiteindelijk de ruimte en rust die ik zocht.

Ik kan zeggen dat het mijn verwachting meer dan overtroffen heeft.
Ben gestart, ben ik het diepe gesprongen en blij, trots en vitaal boven gekomen! Het het ging mij niet in de eerste plaats kilo’s te verliezen en met 4,1 kg ben ik meer trots op mijn doorzettingsvermogen, mijn inzet en het commitment aan mijzelf. Eerst ik en dan de rest.

Het is de eerste stap op weg naar de volgende fase van mijn leven
Fit, vitaal en zowel emotioneel als fysiek gezond.

Dank aan Zeger en Mirella in de eerste plaats voor hun commitment aan Gezondheid in de breedste zin van het woord.

* Op wens van de schrijver wordt i.v.m. de privacy geen naam genoemd.

Wij danken je voor deze mooie woorden…


Vind je het moeilijk om uit jezelf te starten? Maar wil je toch energiek zijn en dit ook uitstralen? Dan is professionele begeleiding hier hét ideale ingrediënt voor.

*LET OP: er zijn nog enkele plekken beschikbaar*

OVER ZEGER

WAAR MIJN REIS BEGONNEN IS

Als kind ben ik gefascineerd geraakt door oosterse vechtsporten en de krachtige sfeer en levensstijl die hier omheen hangt. Mijn droom kreeg een doel. Ik wilde vechtsporttraining krijgen van de echte grootmeesters in het verre oosten. Veel mensen zeiden mij dat ik moest stoppen met dromen, maar ik wist dat ik deze droom zou gaan waar maken.

Van huis uit is mij geleerd dat een droom zonder actie een illusie is dus heb ik na een hobbelige schoolcarrière, maar met mijn doel voor ogen, op mijn 18de levensjaar mijn droom kunnen verwezenlijken.

Ik vertrok voor een jaar zeer intensieve training naar de Noordelijke Shaolin Academy in China.

Onder Spartaanse omstandigheden, waar stokslagen heel normaal waren en weersomstandigheden tot -40 graden Celsius, doorliep ik een intensieve opleiding van 6 dagen per week van 05:00u tot 21:00u in de Chinese vechtsporten en gezondheidsleer. Dit jaar heeft de basis gelegd voor de persoon die ik nu ben en de boodschap die ik nu uitdraag.

WAAR DE OOSTERSE INVLOEDEN VANDAAN KOMEN

Mijn leermeesters waren de wereldberoemde Boeddhistische monniken van de Shoalin Tempel en de Tai Chi meesters van de Taoïstische Wudang tempel (bekend van de serie Marco Polo) in China.

Naast beheersing van lichaam en geest heb ik veel geleerd over acceptatie en hoe ontzettend dankbaar wij kunnen zijn met het leven dat wij hier in Nederland hebben. Alles draait volgens de Oosterse denkwijze om balans en acceptatie van emoties en situaties die ons leven beïnvloeden.

Onze filosofie van fit en weerbaar zijn is op deze Oosterse denkwijze gebasseerd. Dit proberen we tijdens onze trainingen aan iedereen mee te geven.

TERUG IN NEDERLAND

Na in Nederland te zijn gekomen was mijn droom nog niet compleet en ben ik na hard werken ook voor een jaar afgereisd naar Thailand om het Muay Thai boksen te leren in de Thaise bokskampen. Dit was liefde op het eerste gezicht. Hierna heb ik me volledig op het Muay Thai boksen gericht en heb de fijne kneepjes van de Nederlandse stijl kickboksen mogen leren aan de Amsterdamse Mejiro Gym.

Tijdens mijn studie Media en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam kwam ik erachter dat mijn ware passie bij de sport ligt en heb me na het behalen van mijn diploma verder geschoold in de voedingsleer, krachttraining en mental coaching.

DE START VAN MIJN BEDRIJF

Samen met een jeugdvriend heb ik na mijn studie The Bootcamp Company opgericht waar wij groepen mensen met nauwkeurige begeleiding in een goede lichamelijke conditie helpen.

Naast de trainingen aan grote groepen ben ik me steeds meer gaan interesseren in maatwerk voor het individu en kleine groepen. Door mijn ‘out of the box’ aanpak ben ik door bekend personal trainer Radmilo Soda en het team van Eyeworks en RTL uitgekozen als personal trainer voor het team van het televisieprogramma Obese van RTL. Samen hebben we mijn Obese kandidate 80 kg. af laten vallen!

Deze deal bestaat uit

Een intakegesprek met meten en wegen.

Natuurlijke suppletie om het lichaam te ontgiften en vetverbranding te stimuleren.

Enthousiaste mensen om je heen.

Een voedingsschema en recepten afgepast op dit trainingsprogramma.