fbpx

GROUPS

UNLEASH WORKOUT MENU

UNLEASH WORKOUT MENU TEGEN EEN AANTREKKELIJK TARIEF

Wil je aan je figuur werken en deze meer atletisch maken? Dan zijn onze trainingen exact wat je zoekt. Tijdens onze  training staat het lichaam van de man en vrouw centraal om deze in betere vorm te brengen en zowel mentaal als lichamelijk meer weerbaar te maken.

De waardevolle coachingsessies in groepsvorm vinden periodiek plaats en voor deze sessies worden geen extra kosten in rekening gebracht.

BUILD&BURN

BUILD&BURN is één van de gangmakers van UNLEASH. In deze sessies begeleiden we je in de beste trainingsaanpak voor het opbouwen van atletisch lichaam. We kiezen hierbij voor de meest veilige en pijnvrije aanpak waardoor deze trainingssessies zeer toegankelijk zijn. Elke training bevat een lekker conditioneel stuk waar het uithoudingsvermogen een geweldige  prikkel geven. 

->1 x per week = € 65,- per maand *
->2 x per week = € 85,- per maand *
* inclusief waardevolle coachingsessies in groepsvorm.

BAGS

Voor iedereen die graag wil werken aan zijn of haar kickbokstechniek hebben we onze BAGS trainingen. Dit zijn kickbokstrainingen die op de bokszak worden gedaan. Tijdens deze training leer je van top instructeurs de fijne technische kneepjes van het boksen en kickboksen. Naast dat dit leerzaam is en je weerbaarheid verhoogt is dit één van de beste workouts voor verbranding en valt daarom ook onder de BURN trainingen.

Wil je leren stoten en trappen als een professional en een goede conditie opbouwen dan zijn de BAGS trainingen geschikt voor jou.

->1 x per week = € 65,- per maand *
->2 x per week = € 85,- per maand *
* inclusief waardevolle coachingsessies in groepsvorm.

FIGHTING FIT

FIGHTING FIT is dé waarin we BUILD, BURN en BAGS samenkomen in één training. Deze training is een uniek (door ons zelf ontwikkeld) 10-ronden durend trainingscircuit waarbij je alle trainingen facetten van een professionele atleet doorloopt. 

Je bokst op allerlei soorten en maten bokszakken, doet effectieve krachtoefeningen die je fight performance beïnvloeden en traint je uithoudingsvermogen op conditie stations.
In 10 ronden heb je werkelijk je lichaam in alle inspanningsniveaus getraind. Het voordeel aan deze training is dat elke deelnemer heel eenvoudig zijn of haar eigen trainingsniveau kan toepassen.

->1 x per week = € 65,- per maand *
->2 x per week = € 85,- per maand *
* inclusief waardevolle coachingsessies in groepsvorm.

Q&A SESSIONS

Q&A zijn leuke en vooral waardevolle coachingsessies in groepsvorm.
Deze vinden periodiek plaats waarbij we als groep onszelf en elkaar gaan coachen op het gebied van voeding, leefstijl en patroonverandering onder toezicht van onze coaches. In deze sessie hebben we steeds interessante thema’s waar we aan werken en zullen we alle vragen die er zijn over voeding, afvallen en patroonverandering beantwoorden.

Zeer waardevol voor vooral de mensen die willen afslanken, aankomen of gewoon een functioneel voedingspatroon willen opbouwen. Voor deze sessies worden geen extra kosten in rekening gebracht.

BIOHACKING

Wil jij weten hoe je je lichaam en geest kan hacken en besturen om te kunnen presteren en te ontspannen wanneer nodig? Wil jij in contact komen met de nieuwste technieken en technologieën die beschikbaar zijn om jezelf te upgraden? Biohacking zorgt hiervoor.

Biohacking is het toevoegen van tools,tricks en techniek om je leven te optimaliseren. De Biohacking workshops zijn naast leuk enorm interessant. Je leert waardevolle lessen en techniek om je lichaam en geest effectief mee te beïnvloeden.

“Bij een workout zit je in een kleine vaste trainingsgroep met een eigen personal trainer