fbpx

MuayThailand by Zeger

Speciaal voor ondernemers en ondernemende mensen een 10-dagen durend avontuur waar je zult netwerken, leren en ontwikkelen.

Voor ondernemers is deze reis deels fiscaal aftrekbaar.

datum volgt

Leer de kunst van het Muay-Thai van de authentieke Thaise meesters

Geef een geweldige boost aan je gezondheid en conditie. Raak in korte tijd overtollige kilo’s kwijt. Breid je netwerk uit door jezelf te omringen met enthousiaste mensen. Leer waardevolle skills die je in jouw carrière kunnen helpen om doelen te realiseren. Los samen vraagstukken op waar je in jouw carrière of onderneming tegen aan loopt. Geniet van één van de beste keukens ter wereld. Drink ‘s avonds een heerlijk ijskoud biertje onder genot van een goed gesprek.

*LET OP: *Dit is een exclusieve reis met een beperkt aantal aanmeldingen.*

[/vc_column]

VOOR ONDERNEMERS

Waarschijnlijk herinneren jullie allemaal de kaskraker “Kickboxer” van acteur Jean Claude van Damme uit 1989. Kurt Sloane (Jean Claude) leert hier de oosterse vechtkunst van het Muay Thai (Thaiboksen) van een mystieke magere leraar om zijn broer te wreken tegen de gevreesde Tong Po.

Dit was uiteraard film en wij willen jou kennis laten maken met het werkelijke leven in Thaise bokskampen waar de jonge Nak Muay (Thaiboksers) elke dag hard trainen om een schoolopleiding te kunnen volgen en zo te ontsnappen aan de armoede.

Met een groep gemotiveerde ondernemers en ondernemende carriéretijgers gaan we af op de Thaise zomer om het Muay-Thai boksen van de Thaise meesters te leren en volop kennis te maken met de gastvrije cultuur van het land van de glimlach. Dit is overigens het kamp waar ik zelf met Thaiboksen ben begonnen.

Vrijwel elke dag zal er 2 keer per dag getraind worden en zullen de Thais de tijd nemen om jou hun waardevolle skills te leren.

Tussen de trainingen door zullen er zeeën van tijd zijn om lekker te; ontspannen, netwerken, goede gesprekken te hebben, van elkaar te leren, kookworkshops, je te laten masseren, lekker te eten, een koud biertje te drinken op een tropisch terras en nog veel meer leuke dingen.

Ben jij toe aan een krachtige onderbreking die goed voor zowel lichaam als geest is? Ga dan met ons mee!

WANNEER?

Vertrek: Datum volgt

Terugkomst: Datum volgt

PROGRAMMA VOORBEELD

17 januari landen we op Bangkok waarbij we worden opgepikt voor de beroemde en te gekke Ko van Kessel fietstour door Bangkok. ‘s avonds stappen we op de nachttrein richting het tropische Chiang Mai.
18 januari hebben we ‘s middags onze eerste Muay Thai training @ Lanna Muay Thai
19 januari doen we een late ochtendtraining @ Lanna Muay Thai
20 januari ‘s morgens EN ‘s middags een Muay Thai training @ Lanna Muay Thai.
21 januari maken we ons na de ochtendtraining klaar en gaan we een jungle in voor een middag avontuur. We doen een helm op en zwemvest aan en gaan wildwater raften op de Mae Taeng River en hebben nog een super gave activiteit als verrassing.
22 januari ‘s morgens EN ‘s middags een Muay Thai training @ Lanna Muay Thai.
23 januari ‘s morgens EN ‘s middags een Muay Thai training @ Lanna Muay Thai.
24 januari ‘s morgens EN ‘s middags een Muay Thai training @ Lanna Muay Thai.
25 januari trainen we alleen ‘s morgens en nemen we om 18:00u de nachttrein terug naar Bangkok.
26 januari vliegen we terug naar de kou (Schiphol).

Uiteraard gaan we naast de vele trainingen ook van het bruisende nachtleven van Chiang Mai genieten. Ook dat is een te gekke ervaring!

Prijs per persoon: €1940,-

Deze kosten kunnen zakelijk meegenomen worden.

De reis is op basis van 2 persoonskamers. Deze kamer deel je dus met een kamergenoot. Wil je een kamer voor jou alleen dan is dit mogelijk met een meerprijs van €270,-

 

“Maar wat als ik nog helemaal niet kan Thaiboksen?”

Deze reis richt zich juist ook op de mensen die weinig tot geen ervaring hebben met deze sport. Er gaan (los van mezelf ;)) geen hardcore Muay Thaiboksers mee.

Voorafgaande aan deze reis zullen we als reisgroep een aantal keren samen komen om te trainen in de basistechnieken van het Muay Thai en elkaar te leren kennen. Je gaat uiteindelijk dus met bekenden op reis.

Tijdens de trainingen zal NIET gespard worden en de veiligheid van iedereen zal vanzelfsprekend nauwkeurig gewaarborgd worden door onszelf en de Thaise trainers.

Toch zul je in topvorm naar huis gaan met een effectief pakket zelfverdediging skills van wat velen de “hardste sport op aarde” noemen.

OVER ZEGER

WAAR MIJN REIS BEGONNEN IS

Als kind ben ik gefascineerd geraakt door oosterse vechtsporten en de krachtige sfeer en levensstijl die hier omheen hangt. Mijn droom kreeg een doel. Ik wilde vechtsporttraining krijgen van de echte grootmeesters in het verre oosten. Veel mensen zeiden mij dat ik moest stoppen met dromen, maar ik wist dat ik deze droom zou gaan waar maken.

Van huis uit is mij geleerd dat een droom zonder actie een illusie is dus heb ik na een hobbelige schoolcarrière, maar met mijn doel voor ogen, op mijn 18de levensjaar mijn droom kunnen verwezenlijken.

Ik vertrok voor een jaar zeer intensieve training naar de Noordelijke Shaolin Academy in China.

Onder Spartaanse omstandigheden, waar stokslagen heel normaal waren en weersomstandigheden tot -40 graden Celsius, doorliep ik een intensieve opleiding van 6 dagen per week van 05:00u tot 21:00u in de Chinese vechtsporten en gezondheidsleer. Dit jaar heeft de basis gelegd voor de persoon die ik nu ben en de boodschap die ik nu uitdraag.

WAAR DE OOSTERSE INVLOEDEN VANDAAN KOMEN

Mijn leermeesters waren de wereldberoemde Boeddhistische monniken van de Shoalin Tempel en de Tai Chi meesters van de Taoïstische Wudang tempel (bekend van de serie Marco Polo) in China.

Naast beheersing van lichaam en geest heb ik veel geleerd over acceptatie en hoe ontzettend dankbaar wij kunnen zijn met het leven dat wij hier in Nederland hebben. Alles draait volgens de Oosterse denkwijze om balans en acceptatie van emoties en situaties die ons leven beïnvloeden.

Onze filosofie van fit en weerbaar zijn is op deze Oosterse denkwijze gebasseerd. Dit proberen we tijdens onze trainingen aan iedereen mee te geven.

TERUG IN NEDERLAND

Na in Nederland te zijn gekomen was mijn droom nog niet compleet en ben ik na hard werken ook voor een jaar afgereisd naar Thailand om het Muay Thai boksen te leren in de Thaise bokskampen. Dit was liefde op het eerste gezicht. Hierna heb ik me volledig op het Muay Thai boksen gericht en heb de fijne kneepjes van de Nederlandse stijl kickboksen mogen leren aan de Amsterdamse Mejiro Gym.

Tijdens mijn studie Media en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam kwam ik erachter dat mijn ware passie bij de sport ligt en heb me na het behalen van mijn diploma verder geschoold in de voedingsleer, krachttraining en mental coaching.

DE START VAN MIJN BEDRIJF

Samen met een jeugdvriend heb ik na mijn studie The Bootcamp Company opgericht waar wij groepen mensen met nauwkeurige begeleiding in een goede lichamelijke conditie helpen.

Naast de trainingen aan grote groepen ben ik me steeds meer gaan interesseren in maatwerk voor het individu en kleine groepen. Door mijn ‘out of the box’ aanpak ben ik door bekend personal trainer Radmilo Soda en het team van Eyeworks en RTL uitgekozen als personal trainer voor het team van het televisieprogramma Obese van RTL. Samen hebben we mijn Obese kandidate 80 kg. af laten vallen!

Wat zit in het reispakket?

✔︎ Retourvlucht Amsterdam – Bangkok
✔︎ Transfers
✔︎ Muay-Thai clinics voorafgaand aan deze reis
✔︎ Muay-Thai trainingen Lanna Muay Thai
✔︎ Seminars
​✔︎ Hotelovernachtingen met ontbijt
✔︎ Ko van Kessel fietstour
✔︎ White water rafting
​✔︎ Ziplining in de Thaise Jungle
✔︎ En meer..